Добре известен факт е, че на Тейлър Суифт не ѝ върви

...
Добре известен факт е, че на Тейлър Суифт не ѝ върви
Коментари Харесай

След шест години - Тейлър Суифт е отново сама

Добре прочут факт е, че на Тейлър Суифт не ѝ върви в любовта. Най-малкото тъй като има не една и две песни, в които тя откровено се подиграва на някои от някогашните си сътрудници.
 Тейлър Суифт, Джо Алвин, сгодени ли са и за какво двамата крият връзката си
Сгодена ли е Тейлър Суифт

Защо двамата с Джо Алвин крият връзката си

Но през последните шест години изглеждаше, че изпълнителката най-накрая е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо Алвин . Но съгласно източници на Entertainment Tonight връзката им се е разпаднала.

И по този начин двамта са поставили завършек на връзките си шест години откакто започнаха да излизат. Източници на People, близки до двойката, удостоверяват новината за раздялата. Тя идва в миг, в който Тейлър Суифт е на турне - Eras, из Съединени американски щати.

Само няколко седмици преди този момент се появиха изказвания, че всичко сред Суифт и Алвин е наред и макар турнето той е разбиращ и подкрепящ към нея. А преди към година имаше изказвания, че двамата са сгодени. Те по този начин и не бяха доказани.

Тогава Алвин сподели пред WSJ. Magazine, че даже слуховете да са правилни, той не би ги удостоверил. Не би ги и отрекъл, в случай че не са. Отговор, който е в стила на артиста и Тейлър Суифт, тъй като за тези шест години те държат доста на персоналното си пространство и не споделят съвсем нищо.

Връзката им се придвижи и в музиката, като Джо Алвин написа няколко части, включени в албумите на Суифт Folklore и Evermore, само че под псевдонима Уилям Боуъри.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР